Kancelari i Austrisë shpërndan pica (Video)

Kancelari i Austrisë shpërndan pica (Video)

Kuriozitete prill 20, 2017 - 20:33

Kancelari i Austrisë, Christian Kern, ka gjetur një mënyrë interesante dhe origjinale për të bashkëvepruar me qytetarët. Ai, në mënyrë të befasishme, u ka dërguar pica qytetarëve të tij nëpër shtëpitë e tyre.

Krahas kësaj, ai ka shfrytëzuar këtë metodë që edhe të flas me persona të ndryshëm për të dëgjuar hallet dhe problemet e tyre. Për më shumë, shikoni videon më poshtë./Zeri/