Nesër promovohet libri “E diel e gjatë”, i autorit Aqif Kastrati

Nesër promovohet libri “E diel e gjatë”, i autorit Aqif Kastrati

Kultura June 10, 2022 - 14:39

Nesër në amfiteatrin e madh të Bibliotekës Kombëtare do të promovohet libri i autorit Aqif Kastrati, me titull “E diel e gjatë”.

Promovimi i librit do të bëhet në njëvjetorin e vdekjes së autorit Aqif Kastrati, i cili la dorëshkrime poezi dhe reflekse shkrimore.

Promovimi i librit do të nisë prej orës 12:00, jeni të mirëseardhur. /Zëri