Dalin emrat e viktimave në Vlorë, mes tyre dhe dy fëmijë

Dalin emrat e viktimave në Vlorë, mes tyre dhe dy fëmijë

Kronika gusht 10, 2018 - 20:24

Janë identifikuar 7 nga 8 viktimat e masakrës së sotme të ndodhur në Resula të Vlorës. Të 8-të viktimat janë nga e njëjta familje, ndërkohë që autori i kësaj ngjarje ka qenë kushëriri i tyre.

Viktimat janë shtetasit; Denik Zykaj, Hazem Zykaj, Afërdita Zykaj, Besim Zykaj, Sara Zykaj, Vasilika Zykaj (17 vjec) dhe Ledion Zykaj (i mitur, 6 vjec).