Këto janë çmimet e derivateve për 48 orët e ardhshme

Këto janë çmimet e derivateve për 48 orët e ardhshme

Ekonomia September 25, 2022 - 08:19

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar tavanin për çmimet e derivates.

Sipas këtij njoftimi, çmimi maksimal i lejuar për naftën është 1.60 euro, kurse për benzinë është 1.34 euro.

“Çmimi maksimal i lejuar për produktin gas është 0.75 euro”, thuhet në njoftim.

MINT ndër të tjera njofton se këto çmime janë valide për 48 orë. /Zëri