Infektuar: 55851
Shëruar: 49269
Vdekur: 1410
KRU-ja njoftim për konsumatorët e lagjes “Arbëria” në Prishtinë

KRU-ja njoftim për konsumatorët e lagjes “Arbëria” në Prishtinë

Ekonomia November 27, 2020 - 10:19

KRU "Prishtina" ka njoftuar se që nga data 1 dhjetor do të mbyllë pikën e pagesës në lagjen "Arbëria" në Prishtinë.

"Inkurajojmë të gjithë konsumatorët, respektivisht ata të cilët jetojnë në lagjen “ Arbëria “ se, mund të realizojnë pagesa për shërbime të ujit e kanalizimit PA PROVIZION SHTESË , në Postën e Kosovës ( e cila gjendet ne objektin e Komunës së re të Prishtinës ), në të gjitha Bankat e liçencuara në Republikën e Kosovës, në Institucionet Financiare Jo-Bankare për transfer parash, si : Unioni Financiar i Prishtinës, Capital , Ria, Moneta, Vllesa dhe Ibas", thuhet në njoftimin e KRU-së. /Zëri