Pamje të rralla të Agim Çekut në Koshare (VIDEO)

Pamje të rralla të Agim Çekut në Koshare (VIDEO)

Dosier korrik 23, 2018 - 10:29
Video e rrallë!

Pamje të rralla filmkie ku shihet ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Çeku, gjatë luftimeve në Koshare, në vitin 1999

Beteja e Koshares ishte pjesë e rëndësishme e operacionit sulmues për çlirimin përfundimtar të Kosovës.

Atje për herë të parë thyhet kufiri Shqipëri-Kosovë dhe ushtria serbe kishte pësuar humbje të mëdha.

Për më shumë shikojeni videon: