Video e rallë e KFOR-it gjerman në Prizren

Video e rallë e KFOR-it gjerman në Prizren

Dosier korrik 05, 2018 - 10:05
Pamje të rralla: KFOR-i në luftë me dy snajpersitë serbë midis Prizrenit

Në një video nga Associated Press e xhiruar menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë, shihet trupat e KFOR-it gjerman, teksa bëjnë një luftë të ashpër me dy snajperistë serbë midis qytetit të Prizrenit

Në këtë video shfaqet momenti i një përleshje me armë zjarri në Prizren mes KFOR-it gjerman në Kosovë dhe dy snajpersitëve serbë, të cilët gjenden në një veturë.

Këto pamje në video shfaqin momentin kur trupat gjermane të NATO-s, në kuadër të KFOR-it vrasin dy snajperistët serbë në Prizren.