Presidenti Rugova dhe Ramiz Kelmendi duke hedhur vallen

Presidenti Rugova dhe Ramiz Kelmendi duke hedhur vallen

Dosier prill 19, 2018 - 15:05
Lexo detajet

Presidenti Ibrahm Rugova duke vallëzuar me shkrimtarin Ramiz Kelmendi.

Një foto e cila po qarkullon në rrjetet sociale shfaqë Presidentin Rugova dhe shkrimtarin Kelmendi duke vallëzuar së bashku.

Fotografia është bërë në New York, diku rreth vitit 1990.

Ndërkohë, presidenti historik i Kosovës Ibrahim Rugova , njihet si person që e donte këngën tradicionale shqipe. /Metro/Image