Kështu dukej Aeroporti i Prishtinës pas luftës kur u uzurpua nga rusët

Kështu dukej Aeroporti i Prishtinës pas luftës kur u uzurpua nga rusët

Dosier janar 27, 2018 - 19:53

Forcat ruse, kishin befasuar NATO-n kur kishin hyrë në Aeroportin e Prishtinës përpara forcave të aleancës.
Ata kishin bllokuar Aeroportin pa ndonjë marrëveshje me NATO-n, por pas bisedimeve që në atë kohë u zhvilluan në Helsink, rusët kishin pranuar ta zhbllokonin aeroportin duke ja lëshuar kontrollin NATO-së, shkruan Magazina.al

Image

Marrja nën kontroll e aeroportiti kishte nxitur tensione mes NATO-së dhe Rusisë.

Në këto pamje të pasluftës, shihet se si dukej Aeroporti i Prishtinës, i cili sot është Aeroport Ndërkombëtar.