Serbi tenton t’i vras shqiptarët, nuk e duroi festën e tyre për hyrjen e NATO-s (Video)

Serbi tenton t’i vras shqiptarët, nuk e duroi festën e tyre për hyrjen e NATO-s (Video)

Dosier dhjetor 15, 2017 - 16:07

Serbët ishin ndjerë të provokuar nga festa e shqiptarëve në Gjilan në ditën kur ushtarët e parë të NATO-s mbërritën në qytet.

Një grup serbësh, ju versulen shqiptarëve të cilët po brohorisnin pas hyrjes së trupave të NATO-s në vitin 1999 në Gjilan, shkruan Magazina.al

Në video shihet përleshja mes shqiptarëve dhe serbëve në mes të qytetit, ndërsa vërehet edhe një serb i cili drejton armën në drejtim të shqiptarëve.