Pamje dramatike: Gazetari britanik ishte duke raportuar për luftën në Kosovë, avionët e NATO-s gati sa nuk e vranë

Pamje dramatike: Gazetari britanik ishte duke raportuar për luftën në Kosovë, avionët e NATO-s gati sa nuk e vranë

Dosier nëntor 30, 2017 - 15:38

Vetëm disa metra larg tij, avionët e NATO-s kishin hedhur bomba ku gazetari britanik i televizionit INT, ishte duke raportuar në kufirin Kosovë – Shqipëri.

Pamjet shfaqin momente dramatike, kur gazetari raporton nga vendi i ngjarjës, ndërsa kamerat kanë kapur edhe civil shqiptarë në rrugë, derisa shihet bomba e natos duke shpërthyer, transmeton Magazina.al

Në videon e riaktualizuar tani, shihen banorë dhe gazetarët duke u larguar me frikë derisa avionët e NATO-s sillen mbi kokat e tyre.