Foto e rrallë e Shën Terezës

Foto e rrallë e Shën Terezës

Dosier shtator 09, 2016 - 19:35

Nënë Tereza është tashmë një shenjtore.

Humanistja e madhe me prejardhje shqiptare, hapi një organizatë bamirësie për fëmijët jetimë dhe të sëmurë dhe ka punuar fort që t’u sigurojë atyre një strehë dhe një familje të shëndetshme.

Më poshtë mund të shihni një moment nga veprimtaria e Shën Terezës, ku ajo shihet duke luajtur me litar me një fëmijë jetim.

Image