Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Apple planifikon të prezantojë iPhone 12 më 8 shtator

Apple planifikon të prezantojë iPhone 12 më 8 shtator

Auto&Tech July 26, 2020 - 17:53

Sipas rrjedhjeve të reja, një ngjarje e dytë nga Apple planifikohet të zhvillohet në tetor.

Ka pasur zëra që Apple do të shtyjë prezantimin e iPhoneve të saj të ri. Spekulimet u nxitën nga kriza e coronavirusit dhe vonesat e prodhimit të lidhur në fabrikat kineze, transmeton Telegrafi.

Sipas një rrjedhje të fundit, Apple do të prezantojë iPhone 12 ashtu siç ishte planifikuar. Thuhet se do të prezantohet më 8 shtator.

Nëse besoni thashethemet, Apple jo vetëm që do të tregojë iPhonet e reja në këtë datë, por edhe gjeneratën e ardhshme të Apple Watch, një iPad dhe ndoshta AirPower.

Supozohet se prezantimi do të zhvillohet vetëm në internet.

Ngjarja e dytë

Sipas rrjedhjeve, ekziston edhe një prezantim i dytë nga Apple në vjeshtë. Kjo duhet të ndodhë më 27 tetor.

MacBook-et e rinj dhe një iPad Pro i ri do të shfaqen në këtë datë.