E frikshme: Videoja që tregon Porsche-n duke përshkuar 350 km në orë për një minutë

E frikshme: Videoja që tregon Porsche-n duke përshkuar 350 km në orë për një minutë

Auto&Tech February 24, 2020 - 15:33

Edhe pse është nja dy vjet i vjetër, modeli ‘Taycan’ i Porsche 918 është përshpjetuar me forcë të jashtëzakonshme.

Ajo është incizuar duke përshkuar 100 km në orë për 2,6 sekonda, transmeton lajmi.net.

Ndryshimi përfundimtar i ingranazheve bëhet në 183 km / orë dhe prej andej, 918 iu nevojitën një minutë për të arritur shpejtësinë maksimale, 350 km në orë.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë momentin e rrallë.