Në vjeshtë vjen lansimi më i ri i Iphone

Në vjeshtë vjen lansimi më i ri i Iphone

Auto&Tech gusht 02, 2018 - 09:41
Lexo për më shumë detaje

Lansimi i ardhshëm i Iphone ka mbetur vetëm dy muaj larg, mirëpo investitorët kanë premtuar se do të zbulojnë disa detaje se çfarë duht të presim nga ky lansim , përcjell”Zeri.info”.

Nuk pritet që Apple të ketë lirime pas gjithë humbjes tremujorë duke pësuar në vendin ë tretë më shitjet e telefonave , vazhdon më tutje”Zeri.info”

Analistët presin që Apple të shesë 42 milionë iPhone gjatë tremujorit, nga 52.2 milionë në tremujorin e mëparshëm, pasi konsumatorët ose kanë përmirësuar tashmë në iPhone 8, 8 Plus ose X, ose po presin që iPhone të reja të fillojnë në vjeshtë, përcjell”Zeri.info”

Ky lansim  pritet me  shitje të  rëndësishme dhe rritjen e fitimit, analistët presin që Apple të dërgojë 52.3 miliardë dollarë në shitje për tremujorin, një rritje prej 15% nga e njëjta periudhë një vit më parë. Apple pritet të fitojë 2.18 dollarë për aksion, nga 1.67 dollarë më parë, vazhdon më tutje ”Zeri.info”

Kompanitë të tjera të teknologjisë së lartë janë goditur shumë në ditët e fundit për rezultate zhgënjyese të fitimeve. Por në qoftë se Apple mund të lë përshtypje Wall Street-in të mjaftueshëm, tremujori i saj "i mërzitshëm" mund ta ndihmojë atë të bëhet kompania e parë me vlerë më të lartë prej 1 trilion dollarësh. Tregut i Apple aktualisht po luhatet rreth 950 miliardë dollarë/ZERI/.