Art Motion me ofertë speciale, paguaj  një muaj 15 euro dhe përfito 2 muaj falas

Art Motion me ofertë speciale, paguaj një muaj 15 euro dhe përfito 2 muaj falas

Auto&Tech janar 11, 2018 - 14:50

Art Motion TV digjital ka lansuar ofertën më të re në treg me çmimin 15 euro në muaj dhe dy muaj falas për abonenetët e ri, me këtë çmim abonentët përfitojnë pakon me 20Mb/s internet pa limit dhe me mbi 120 kanale TV, pa depozit dhe instalimi falas .

Super oferta promovuese e Art Motion ka një kohëzgjatje të kufizuar dhe është pjesë e befasive të shumta që do të sjellë në të ardhmen e afërt .

Kjo oferte vlen për qytetet Prishtinë , Fushë Kosovë , Ferizaj dhe Drenas, shumë shpejt edhe për qytetet tjera .

Për informacione shtesë kontaktoni në numrat 038/ 606-050 ose 045/ 550-022

Apo në e-mail adresën: [email protected] ose [email protected]