Infektuar: 101517
Shëruar: 87012
Vdekur: 2072
IKD-ja: AAK me tetë kandidatë për deputetë me aktakuza aktive

IKD-ja: AAK me tetë kandidatë për deputetë me aktakuza aktive

Aktuale January 16, 2021 - 23:09

Në hulumtiminne Institutit të Kosovës për Drejtësi, është bërë e ditur se lista zgjedhore e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga gjithsej 110 kandidatë për deputetë, përfshinë tetë deputet të cilët kanë aktakuza aktive.


“Gjetjet e hulumtimit të IKD-së, tregojnë se në listën zgjedhore të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) nga 110 kandidatë për deputetë, janë tetë (8) kandidatë ndaj të cilëve ka aktakuza aktive. Për shtatë (7) prej tyre, gjykimi është në proces në shkallë të parë, kurse për një (1) kandidat rasti është kthyer në rigjykim dhe është në proces në shkallë të parë”, thuhet në publikimin e IKD-së.

Më poshtë mund të gjeni më detajisht informacionet për këta kandidatë./Zëri

https://kli-ks.org/zgjedhjet-e-parakohshme-2021-integriteti-i-listes-zgjedhore-te-aleances-per-ardhmerine-e-kosoves/?fbclid=IwAR32mwOUGVw0IuhM0_CVre1SYahxklVVUb7b4GBcTIWZvEHQL1xcHkuqoEo