Infektuar: 1032
Shëruar: 789
Vdekur: 29
Mjeku ortoped Kamil Cagri Kose vjen në Kosovë më 5 mars

Mjeku ortoped Kamil Cagri Kose vjen në Kosovë më 5 mars

Aktuale February 28, 2020 - 15:03

Mjeku ortoped nga Turqia Prof. Dr.Kamil Cagri Kose vjen të enjten më datë 05 Mars 2020 në Spitalin Amerikan Kosovë.

Për të lënë takim telefononi në mund të thërrisni në numrat 038 221 661 ose 049 513 513 si dhe në inbox.

Spitali Amerikan në Prishtinë dhe ortopedi i njohur turk Dr. Kamil Cagri Kose kanë realizuar një intervenim shumë delikat të një pacienti që vuante nga shtrembërimi i shtyllës kurrizore.

Një intervenim i dalë me sukses ku pacientit i është bërë korrigjimi i lakimit të rruazave të shtyllës kurrizore dhe fiksimi në pozicionin e duhur.

Spitali Amerikan në Kosovë, edhe një herë ka sjellë dhe realizuar nëpërmjet mjekut të njohur Dr. Kose ndërhyrjen me sukses të një operacioni i cili nuk kryhet as në Kosovë dhe as në Maqedoni.

Mjeku Kose dhe Spitali Amerikan në Kosovë do të ofrojnë në bashkëpunimet e ardhshme jo vetëm operacione të këtij lloji por edhe ato intervenime që përfshijnë skoliozat,tumoret spinale, thyerjet kurrizore(traumatike, patologjike, osteoporotike), Stenozë kurrizore, lëvizjen e vertebrave te shpinës, Hernien diskale (mesit), Herni diskale (cervikale), spondiloartrozen, -Çrregullime të degjenerimit të shpinës, infeksione kurrizore dhe infeksionet e kockave, Artritin e shpinës, si edhe shumë ndërhyrje të tjera.

Me mjeket më të mirë, në Spitalin Amerikan në Kosove, suksesi i intervenimit është i garantuar. Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!#spitaliamerikan #perqafojejeten

Ky është artikull i sponzorizuar.