Votohet projektligji për IPA-në 2017
Foto: Driton Bublaku

Votohet projektligji për IPA-në 2017

Aktuale shtator 20, 2018 - 15:05
Lexo detajet

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 93 vota për kanë votuar pro projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian raporton “Zeri.info”. 

Ky votim erdhi pas një debati të ashpër mes deputetëve të pozitës dhe opozitës.

Kujtojmë se pas kësaj seance të jashtëzakonshme pritet që të filloj edhe seanca e re plenare me mbi 20 pika në rend dite/ZERI