Bytyqi: Jemi të prirur për të marrë përgjegjësi, e jo për të ikur nga përgjegjësitë

Bytyqi: Jemi të prirur për të marrë përgjegjësi, e jo për të ikur nga përgjegjësitë

Aktuale shtator 19, 2018 - 15:42
Lexo tjera detaje

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës, Shyqri Bytyqi është takuar sot me delegacionin e udhëhequr Jeremy Leffroy me të cilin kanë diskutuar rreth punësimit të të rinjve në vendin tonë, sfidat dhe planet që ka Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë në sektorin e arsimit, që ndërlidhet me cështjen e punësimit, shkruan “Zëri.Info”.

Bytyqi me këtë rast ka falënderuar delegacionin për interesimin po ashtu të gjithë partnerët që jepin kontribut në arsim.

Statusi I plotë: