“Kodra e Trimave” qe gjashtë orë pa ujë!

“Kodra e Trimave” qe gjashtë orë pa ujë!

Aktuale prill 21, 2018 - 18:07
Lexo detajet

ëLagjja e Prishtinës “Kodra e Trimave” ka mbetur pa ujë për më shumë se gjashtë orë. Lexues të Indeksonline të kësaj lagjeje, kanë thënë se uji është ndalur në ora 11:30 dhe akoma nuk ka ardhur.

Ata thonë se i kanë lajmëruar organet kompetente, por të cilat ende nuk kanë shkuar në këtë lagje për të parë se ku është problemi.