Thaçi për 'TRT-World': Jemi në fazën e integrimit në NATO dhe BE

Thaçi për 'TRT-World': Jemi në fazën e integrimit në NATO dhe BE

Aktuale shkurt 14, 2018 - 17:38
Thaçi: Dy objektivat jetësorë mu plotësuan, ka mbetur edhe një

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervistë për Televizionin “TRT World”, ka theksuat se në jetën e tij kishte tri objektiva jetësore, të cilat u shndërruan më vonë në qëllime politike.

“E para ka qenë liria që e kemi arritur në qershor të vitit 1999, e dyta ka qenë bërja e Kosovës së pavarur dhe sovrane që e kemi arritur në vitin 2008, dhe tash jemi në fazën e tretë atë të integrimit në NATO dhe Bashkim Evropian”, ka thënë Thaçi për televizionin turk, i cili transmetohet në gjuhën angleze, transmeton “Zeri.info”.

Ai ka theksuar se nuk ka rrethanë, nuk ka çmim që mund të cenojë raportet e përjetshme të Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe NATO-n.

Image