Tabela që dëshmon debaklin e PAN-it dhe LDK-së nëpër komuna (Foto)

Tabela që dëshmon debaklin e PAN-it dhe LDK-së nëpër komuna (Foto)

Aktuale June 12, 2017 - 08:31

Ja tabela që tregon humbjen e votave të koalicioneve të mëdha në të gjitha komunat.

Image
Image