Republikani nga Kosova, që besoi në fitoren e Trumpit (Video)

Republikani nga Kosova, që besoi në fitoren e Trumpit (Video)

Aktuale nëntor 12, 2016 - 21:07

Një biznesmen në SHBA fitoi postin e të parit të këtij shteti, edhe pse këtë pakkush e besoi.

Por, në Kosovë, pos Agim Bahtirit është edhe dikush tjetër që e mbështeti dhe ishte i bindur në fitoren e Trumpit.

Ai është i pari i republikanëve të Kosovës, Faton Kurti.