Lista Serbe s`do ta votojë Ligjin për Trepçën

Lista Serbe s`do ta votojë Ligjin për Trepçën

Aktuale tetor 06, 2016 - 10:59

Komisioni për Zhvillim Ekonomik po e shqyrton Porjektligjin për Trepçën, njofton Klan Kosova.

Me këtë rast rast deputeti nga Lista Serbe Sasha Mirosavleviq për ta ky projektligj është shumë i keq andaj edhe nëkëtë komision dhe të premten në Kuvend, Lista Serbe do të jetë kategorike kundër ligjit,

Ndërkohë, Rrustem Berisha i AAK-së ka thënë se parimisht pro projektligjit.