Kronika

Si ndodhi vdekja e vogëlushes, Delfina Shalës – tregojnë prindërit e saj

Si ndodhi vdekja e vogëlushes, Delfina Shalës – tregojnë prindërit e saj
13 korrik 2018 • 22 : 52

Video

Vdekja e Delfina Shalës, që ndërroi jetë në një spital në Turqi, për prindërit e saj është e dyshimtë.

Por, kjo mohohet nga përfaqësuesit e spitalit në Prizren, ku u trajtua Delfina, njofton Klan Kosova.

Sipas tyre, gjithçka u bë me paralajmërim dhe pëlqim të familjes.

© zëri.info