Kronika

Zhduket një person në Prishtinë

Zhduket një person në Prishtinë
16 prill 2018 • 10 : 58 Foto: Ilustrim

Lexoni më shumë detaje

Një prind nga Prishtina ka raportuar se djali i tij është zhdukur.

Sipas njoftimit të policisë, ankuesi ka raportuar se djali  i tij është larguar nga shtëpia me datën 10 prill 2018, rreth orës 11:00 dhe nuk është kthyer më.

Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin.

 

© zëri.info