Kronika

Digjet një stallë e bagëtive në Istog

 Digjet një stallë e bagëtive në Istog
12 janar 2018 • 11 : 06

Policia raporton se në fshatin Trubuhovc të Istogut një person ka raportuar se në rrethana të panjohura është përfshirë nga zjarri stalla e shtazëve ku i janë djegur 1500 balla (ushqim bagëtish).

Njësitë përkatëse dhe zjarrfikësit kanë dal në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale, nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti është duke u hetuar.

© zëri.info