Infektuar: 10795
Shëruar: 6411
Vdekur: 365
Ish-kapiteni i Kombëtares heq dorë nga shtetësia shqiptare, kjo është arsyeja

Ish-kapiteni i Kombëtares heq dorë nga shtetësia shqiptare, kjo është arsyeja

Sport January 15, 2020 - 18:30
Detajet

Ish-kapiteni i Kombëtares, Altin Lala ka hequr dorë nga shtetësia shqiptare. “Panorama Sport” ka arritur të zbulojë dokumentin zyrtar që vërteton këtë fakt.

Ky vendim mendohet se ka ardhur për shkak se Gjermania nuk i lejon dy shtetësitë dhe si pasojë, 44-vjeçari ka qenë i detyruar të heq dorë nga shtetësia shqiptare.

Image

Në të vetmet raste kur bën përjashtim përdorimi i dy shtetësive është për njerëz të artiti dhe sportit që janë në aktivitet. Kur mbarojnë aktivitet përkatëse, atyre u kërkohet të bëjnë një zgjedhje dhe kjo mendohet të jetë arsyeja e fortë që Lala ke hequr dorë nga shtetësia shqiptare.

Image