Vendosen reflektorët në Stadiumin e Prishtinës (FOTO)

Vendosen reflektorët në Stadiumin e Prishtinës (FOTO)

Sport qershor 13, 2018 - 20:00
Mësoni më shumë shumë detaje

Ky impiant kishte të vendosur reflektorët disa vite më parë, por nuk ishin në funksion, ndërkohë që tani pas renovimit janë ndërruar dhe janë vendosur gjatë ditës së mërkurë.

Është bërë vendosja e reflektorëve në stadiumin e renovuar të kryeqytetit dhe shumë shpejtë pritet të bëhet edhe testimi i tyre.

Ky impiant kishte të vendosur reflektorët disa vite më parë, por nuk ishin në funksion, ndërkohë që tani pas renovimit janë ndërruar dhe janë vendosur gjatë ditës së mërkurë.

Më poshtë Gazetasheshi.com ua sjell disa pamje nga vendosja e këtyre reflektorëve:

Image

Image