Mendojnë se është Messi, futbollistët e Irakut bëjnë foto me të

Mendojnë se është Messi, futbollistët e Irakut bëjnë foto me të

Sport prill 17, 2018 - 20:56
Lexo detajet

Fundja kur s'të kutpon një futbollist, kush do të të kuptojë?

Ky është padyshim sozia më e mrekullueshme që mund të kemi parë ndonjëherë.

Gazetari iranian kudo që shkon dhe kudo që shkel shikohet me vëmendjen e të gjithëve duke kujtuar se ai është Messi.

Nuk e kupton asnjëri saqë edhe futbollistët e Irakut i janë afruar për ti kërkuar të bëjnë foto.

Fundja kur s’të kutpon një futbollist, kush do të të kuptojë?