Bashkimi mposhtet nga Levski në finalen e Ligës Ballkanike

Bashkimi mposhtet nga Levski në finalen e Ligës Ballkanike

Sport prill 15, 2018 - 18:49

Levski ka fituar Ligën Ballkanike pas triumfit 83:72 ndaj Ballkanit, raporton zeri.info

Bozhidar Avramov me 21 pikë, 4 kërcime dhe 4 asistime dhe Stanimir Marinov me 20 pikë, 3 kërcime dhe 2 asistime ishin më meritorët për këtë triumf të Levskit.

Ndërkohë, te Bashkimi më të dalluarit ishin Eric Stutz me 21 pikë dhe 8 kërcime dhe Aaron Moss me 18 pikë, 8 kërcime dhe 4 asistime./Zëri