Infektuar: 1083
Shëruar: 843
Vdekur: 30
18 artist të muzikës alternative realizojnë këngën “Reset The World”

18 artist të muzikës alternative realizojnë këngën “Reset The World”

Showbiz May 23, 2020 - 16:53

Nga bashkëpunimi i gjithsej 18 artistëve të muzikës alternative rock&metal është krijuar kënga “Rest The World”.

Këta artist e muzikant secili ka kompozuar nga një pjesë autentike për këtë këngë duke e performuar në zhanrin që ai artist italon, përcjell “Zëri.info”.

I gjithë projekti sic bëhet e ditur nga grupi ka zgjatur katër javë, duke filluar nga komponimi deri tek finalizimi i produksionit. 

Projekti Reset the world është titulluar me këtë emër duke pas parasysh që kemi pas shumë kohë ti kushtojmëë vetvetës gjatë këtij izolimi duke reflektuar dhe duke shpresu që do të kemi një nisje pozitive pas pandemisë.