“Sherri i vogël” rritet, kaq bukurosh është bërë ai

“Sherri i vogël” rritet, kaq bukurosh është bërë ai

Showbiz nëntor 16, 2019 - 19:41
Detajet

Të gjithë i njohim hitet ‘Sherri i vogël’, dhe ‘Qingji i vogël’ të kënduara nga Pëllumb Hajdari.

Megjithëse këto këngë kishin target vetëm fëmijët, ato u dëgjuan mjaftë shumë edhe nga të rriturit.

Pëllumbi, nuk ka qenë i pranishëm në media për disa vite, duke iu munguar shumë fansave të tij të vegjël.

Image

Image