Adelina Ismaili e mbuluar me flamurin e LGBTI-së

Adelina Ismaili e mbuluar me flamurin e LGBTI-së

Showbiz tetor 10, 2018 - 13:03

Këngëtarja e njohur, Adelina Ismaili po merr pjesë në paradën e LGBTI-së.

Mbrëmjen e djeshme ishte ftuar publikisht nga dy pjesëtarë të komunitetit LGBTI

Ajo, konfirmoi pjesëmarrjen dhe mbuloi trupin me flamurin e LGBTI-së.