Ia prenë flokët Roanit, ndryshohet tërësisht

Ia prenë flokët Roanit, ndryshohet tërësisht

Showbiz maj 27, 2018 - 09:44
FOTO

Në një kohë çifti Majlinda Zeka dhe Majku ishin ndër më të komentuarit, shkruan “Zëri.info”.

Lidhja e tyre përfundoi por ka diçka që i bashkon ata. Është djali i tyre një vjeçar, Roani.

Ai para disa ditësh ka mbushur një vit dhe festa për ditëlindje të tij ka qenë madhështore.

Tash pas datëlindjes së tij atij ia kanë prerë flokët shumë të shkurta.

Pamja atij i ka ndryshuar shumë mirëpo megjithatë ai ende është shumë i ëmbël dhe i bukur. /ZËRI

 

Image

Image