Ndërhyrjet apo grimi i bëri kaq identike Teuta Selimin dhe Adelina Berishën!

Ndërhyrjet apo grimi i bëri kaq identike Teuta Selimin dhe Adelina Berishën!

Showbiz prill 21, 2018 - 18:40
Lexo detajet

Teuta Selimi që nga fundvitit që lamë pas nuk ka sjell ndonjë projekt tjetër, por ajo para pak kohësh ka paralajmëruar për një duet me reperin Vig Poppa, shkruan Kosovarja.

Kënga që pritet të vi, thuhet se këngëtaret në bashkëpunim do ruajnë stilet e muzikës që deri tani ata kanë ofruar për adhuruesit e tyre, e kjo këngë do jetë mjaft interesantë më gërshetimin e dy zhanreve që këngëtarët kultivojnë ndër vite.

Këtë imazh që kemi rezervuar, sigurisht se është pjesë nga kënga, ajo është grimuar në njërin nga sallonet e bukurisë në kryeqytet. Por për çudi kjo pamje na ngjasoji me të këngëtares  Adelian Berishës.  Shtohet pyetja janë ndërhyrjet estetike që po bëjnë personazhet kaq identike apo është teknika e grimit.

Por befasisht ato ngjasojnë aq shumë njëra më tjetrën

Image