Ditën e “Shën Valentinit” Lori Hoxha zbulon dashurinë e parë!

Ditën e “Shën Valentinit” Lori Hoxha zbulon dashurinë e parë!

Showbiz shkurt 14, 2018 - 13:35
Trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha ka publikuar në rrjete sociale një foto kur ishte e vogël dhe ndodhej në ambientet e Top Albania Radio.

Këtë foto Lori e ka publikuar me rastin e 20-vjetorit të TAR, të cilën ajo e ka quajtur dashurinë e saj të parë.

Image