Foto të papublikuara të presidentit Thaçi me Ivanka Trump

Foto të papublikuara të presidentit Thaçi me Ivanka Trump

Showbiz shkurt 12, 2018 - 20:19

Presidenti Thaçi ditë më parë ishte mysafirë në ceremoninë e flajës së mëngjesit, ku krahas shumë personaliteve botërore, folës kryesor ishte presidenti amerika, Donalt Trump.

Thaçit iu kishte rezervuar një tavolinë shumë e veçantë. Ai ishte ulur bashkë me dy njerëzit më të afërt dhe më më ndikim të presidentit Trump. Thaçi ishte ulkur bashkë Ivanka Trump dhe bashkëshortin e saj, Jared Kushner.

Mirëpo, tek tani kanë dalur fotografitë që duket se janë bërë para ose pas përfundimit të ceremonisë së lutjeve të mëngjesit. Ivanka Trump konsiderohet si njeriu me më influencë në Shtëpinë e Bardhë.

Image
Image