Edhe këngëtaret të shqetësuar nga aksidentet

Edhe këngëtaret të shqetësuar nga aksidentet

Showbiz gusht 13, 2017 - 17:13

Dy muajt e fundit kanë ndodhur një mori aksidentesh të komunikacionit. 

Por, dy ditët e fundit kanë ndodhur aksidente të tilla aq të rënda, saqë janë filmuar e fotografuar edhe nga këngëtarët shqiptarë.

Ka qenë Seldi dhe Ledri ata që në Instastory kanë hedhur video dhe fotografi nga dy aksidente të ndryshme por që ishin shumë të rënda sa i përket dëmeve materiale.

Përmes këtyre postimeve, ata kanë shprehur shqetësimin e tyre për këtë dukuri që po merr jetë!

Image
Image