Përçahet çifti/ Lupçe 'i jep duart' Katerinës: 'Po s'të pëlqej ik gjej tjetër...'

Përçahet çifti/ Lupçe 'i jep duart' Katerinës: 'Po s'të pëlqej ik gjej tjetër...'

Showbiz prill 21, 2017 - 16:17

Ata janë futur në shtëpinë e Big Brother si “çifti romantik” dhe kanë treguar se lidhja e tyre është mjaft e fortë.

Por një model flokësh i Lupçes, i cili për Katerinën nuk është normal, ka bërë që mes të dyve të krijohet një debat.

Musa i preu flokët Lupçes, por menjëherë sapo e ka parë, Katerina e ka kritikuar partnerin e saj për modelin e flokëve.

“Sapo sheh një tjetër që qethet, kërkon edhe ti të bësh të njëjtën gjë, sapo sheh një që heq mjekrën e bën edhe ti. Flokët i kishe super, nuk kishe pse t’i prisje”, i thotë Katerina. “E ç’të keqe ka këtu”, reago Lupçe.

“Nëse më do kaq shumë, ik e kërko një berber dhe të vijë të më qethi. Ti bëj flokët e tua si të duash. Nuk ke punë se çfarë bëj unë me kokën time. Nëse nuk të pëlqej unë gjej një tjetër”, i thotë Lupçe Katerinës./Big Brother/