Dredhëzat luftojnë kancerin

Dredhëzat luftojnë kancerin

Shëndetësi qershor 25, 2018 - 10:42
Lexoni më shumë detaje

Shkencëtarët amerikanë, të cilët kanë studiuar ndikimin e ushqimit në sëmundjet e ndryshme, pohojnë se me anë të hulumtimeve eksperimentale në 15 vjetët e fundit kanë ardhur deri te të dhënat bindëse, sipas së cilave dredhëzat mund të ndihmojnë në parandalimin e kancerit, transmeton "Zeri.info".

LEXO EDHE: Këshilla për ata që vuajnë nga astma

Studimet kanë treguar se dredhëzat dhe përbërësit e tyre janë në gjendje të ndalojnë zhvillimin e qelizave të kancerit, duke vepruar mbi gjenet përgjegjëse për zhvillimin e kancerit.

Mirëpo, ata paralajmërojnë se këtë ndikim e kanë vetëm dredhëzat, të cilat janë të kultivuara në mënyrë natyrale, pa spërkatës, të cilët zakonisht përdoren. /ZËRI/