Disa arsye pse duhet t’i kaloni pushimet e kësaj vere në Turqi

Disa arsye pse duhet t’i kaloni pushimet e kësaj vere në Turqi

Lifestyle June 21, 2022 - 14:44

Turqia mbetet një prej destiancioneve më të pëlqyera për të kaluar pushimet verore, qoftë nga çiftet, grupet ose pushimet familjare.

Duke pasur parasysh interesimin e madh që qytetarët e Kosovës kanë për pushime në Turqi, kompania Eurokoha në vazhdimësi po përgatit oferta speciale që pushimet e kësaj vere të jenë të paharruara.

Alanya, Side, Kemer dhe Belek, janë disa nga destinacionet e bregdetit turk që preferohen më shumë nga kosovarët dhe për këtë kompania Eurokoha ka përgatitur ofertat më të mira “All Inclusive” për 6 net në një prej këtyre destinacioneve.

Kushtet që ofrojnë dhe çmimet, janë disa prej arsyeve që pushimet e kësaj vere t’i kaloni në Turqi.

Më poshtë ju sjellim ofertat nga Eurokoha dhe juve ju mbetet të zgjidhni dhe te rezervoni TANI!