Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Kostume interesante për Halloween

Kostume interesante për Halloween

Lifestyle October 24, 2020 - 19:42

Më parë mendohej se po të vishni kostume për Halloween, fantazmat dhe shpirtrat e këqij do mendonin se jeni njëri nga ta e nuk do t’ju lëndonin.

Sot përzgjedhja e kostumeve është më ndryshe.

Mund të vishni çfarëdo që dëshironi; të frikshëm, personazhe nga filmat e preferuar apo edhe të ironizoni me diçka.

Nëse ende nuk keni bërë përzgjedhjen, më poshtë ju sjellim disa ide interesante inspiruar nga postimet e ndryshme nëpër rrjetet sociale.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image