Si ka ndryshuar ideja e trupit perfekt me kohën

Si ka ndryshuar ideja e trupit perfekt me kohën

Lifestyle qershor 23, 2019 - 15:56
Lexoni detajet

Sot gratë nga e gjithë bota shqetësohen sa herë që kontrollojnë peshën e tyre.

Dhe një nga arsyet pse këto shqetësime u shfaqën është për shkak të kompanive të sigurimit. Ata ishin të interesuar në marrëdhënien midis peshës dhe shëndetit të njeriut, dhe së shpejti ata filluan të llogarisin indeksin e masës trupore në mënyrë që të parandalojnë shpenzimet e panevojshme nga ana e tyre. Si rezultat, femrat përfunduan me trajnime të tepruara dhe dieta të ndryshme.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image