Pse nuk duhet të hani ushqim në tavolinën e punës

Pse nuk duhet të hani ushqim në tavolinën e punës

Lifestyle tetor 30, 2018 - 12:31
Lexo detajet!

Tavolina e punës nuk është një vend i pastër për të ngrënë ushqim.

Tavolina është plot me baktere dhe viruse, pavarësisht se pastrohet. Përveç kësaj kolegëve tuaj mund të mos u pëlqej që t’u shohin duke ngrënë në ambientin e punës, afër tyre.

Prandaj, nëse doni të hani, dilni në ajër të pastër, gjatë orarit të pushimit.