Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Dy muaj pas dasmës, divorcohet çifti bretkosave për të ndaluar shirat

Dy muaj pas dasmës, divorcohet çifti bretkosave për të ndaluar shirat

Kuriozitete September 15, 2019 - 14:44
Detajet

Në një përpjekje për të ndaluar shirat e vazhdueshëm që çuan përmbytje në Madhya Pradesh, banorët e zonës vendosën të divorconin çiftin e bretkosave që i martuan vetëm 2 muaj më parë.

Me shpresën për të kënaqur Perëndinë e shirave, anëtarët e grupit fetar Indra martuan një bretkosë femër me një bretkosë mashkull më 19 korrik kur shteti po përballej me thatësirën.

Lutja e tyre u pranua, por reshjet e tepërta shkaktuan përmbytje në vend.

Në Madhya Pradesh janë regjistruar 26% reshje të tepërta deri të mërkurën dhe u hapën portat e digës Bhadbhada, Kaliasot dhe Kola.

Dhe në përpjekje për të pushuar shiun, ata vendosën që ti divorconin bretkosat.

Divorci u krye në një tempull në Indrapuri. Çifti i bretkosave u nda me anë të ritualeve.