Mëzi i vogël, që i shpëtoi bombardimeve në Aleppo

Mëzi i vogël, që i shpëtoi bombardimeve në Aleppo

Kuriozitete August 24, 2019 - 18:17
Lexoni detajet

Një mëzi të vogël me emrin Sham al-Agha i është këputur këmba nga bombardimet e regjimit sirian në Aleppo disa muaj më parë.

Por, nuk e kanë braktisur.  Tani mëzi është dërguar në një zonë të mbrojtur nga rebelët në afërsi të kufirit me Turqinë dhe atij i kanë vendosur një gjymtyrë artificiale, punuar aty, në atë zonë.

Shikoni fotot prekëse:Image 

Image 
Image 
Image