Një mënyrë se si të shpëtohen pasagjerët në raste të prishjes së aeroplanëve

Një mënyrë se si të shpëtohen pasagjerët në raste të prishjes së aeroplanëve

Kuriozitete korrik 19, 2019 - 13:27
Lexoni detajet

Për ata që kanë frikë të udhëtojnë me aeroplan, për shkak frikës se gjatë udhëtimit do të ketë prishje ose rrëzim, më në fund një lajm i mirë për ta.

Në videon më poshtë do shihni se si janë duke planifikuar të i shpëtojnë pasagjerët në rast të ndonjë problemi gjatë udhëtimi me këtë mjet transporti.

Duket se kjo ide është shumë mirë e menduar dhe mbetet vetëm të realizohet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ë ë?

A post shared by ë ë ë. (@video.interestlng) on