Ja pse nuk duhet të porositni asnjëherë përmes internetit

Ja pse nuk duhet të porositni asnjëherë përmes internetit

Kuriozitete korrik 13, 2019 - 10:49
Lexoni detajet

Shoping është zbavitëse, e sidomos nëse jeni duke blerë rroba, këpucë apo aksesorë.

Sido qoftë, është më zbavitëse nëse dilni vetëm në butikë dhe qendra për t’i blerë vet.

Mirëpo, shumë njerëz të cilët kanë tentuar të porosisin përmes internetit, apo edhe kanë porositur dikë që ta blejnë për ata, gjithmonë kanë përfunduar të zhgënjyer, raporton “Sarcasm”, transmenton lajmi.net.

Ndonjëherë të porositni përmes internetit mund të jetë edhe e rrezikshme, por edhe sfiduese. Disa njerëz kanë ndarë përvojat e tyre, pasi që kanë pranuar porosinë e tyre, dhe fotot që do i shihni do jenë qesharake.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image